testovi upis u srednje skole 1.jpgU prilogu je Obaveštenje za studente korisnike opštinske stipendije za školsku 2013/2014. godinu. U obaveštenju su dati uslovi kojima studenti mogu steći pravo na 50 odsto uvećanu stipendiju za jun mesec.

Obaveštenje za studente korisnike stipendija 2013/14.

Studenti visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija, za studije I i II stepena, koji nisu gubili nijednu godinu tokom studija i imaju prebivalište na teritoriji opštine Lajkovac najmanje dve godine pre podnošenja potvrde o položenim svim ispitima u tekućoj školskoj godini, kao i jedan od roditelja ili staratelja, a u tekućoj školskoj godini su položili sve ispite prvi put upisane godine, zaključno sa julskim ispitnim rokom sa prosečnom ocenom 9,50 i više, stiču pravo na uvećan iznos stipendije koji će se isplatiti za mesec jun tekuće godine, u visini do 50% prosečne neto zarade u Republici Srbiji, po zadnjem poznatom podatku.

Pravo na uvećanu stipendiju student će ostvariti dostavljanjem potvrde o prvi put upisanoj godini studija, kao i potvrde o položenim svim ispitima u tekućoj školskoj godini zaključno sa julskim ispitnim rokom i prosečnom ocenom.

Zahtev sa svim gore navedenim dokazima podnosi se na opštinskoj pisarnici opštine Lajkovac.

Download: http://www.lajkovac.org.rs/download/2014_07_15.pdf

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…