mladi.jpgValjevska kulturna mreža Vas poziva na novu akciju koja se organizuje 8. juna 2014. sa početkom u 19h u CZK Valjevo na velikoj bini (ulaz preko Abraševića).

MEĐUREČJE (poetski performans+izložba) predstavlja mali poetski teatar, gde će mladi valjevski autori čitanje svoje poezije dopuniti scenskim elementima. Još jedan interesantan detalj ovog događaja je da će ceo program biti dostupan na znakovnom jeziku. Program ima za cilj da podstakne stvaranje književne scene mladih u našem gradu i izvlačenje poezije iz konteksta školskih čitanki.

Izložba obuhvata autorske radove pesnika iz Srbije, napisane sopstvenim rukom, u kombinaciji sa fotografijama koje ih tematski dopunjuju. Cilj izložbe je staviti akcenat na to da je poezija živa i menja se i da se može javiti u simbiozi sa drugim vidovima umetnosti/izraza.

Zbog vremenskih nepogoda, ovaj događaj je pomeren iz majskog programa u junski i u skladu sa tim, želeli smo da Međurečje dobije i humanitarni karakter. S toga, umesto ulaznice, podržavamo akciju slanja SMS poruke na 1003.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…