regionalni_razvoj.jpgČlanovi gradskog veća usvojili su danas izveštaje o radu grdske Toplane JP Radio Valjevo i Turističke organizacije, data je saglasnost na izmene programa gradske Direkcije, programa poslovanja direkcije za rovne rezerve, a JP Polet Valjevo od 1. juna imaće za 10 posto više cene svojih usluga.

Na današnjoj sednici Gradskog veća prihvaćen je izveštaj o radu JKP „Toplana” za 2013. godinu, prema kome je ovo preduzeće poslovnu godinu završilo pozitivno, ali ga i dalje opterećuju veliki dugovi prema robnim rezervama.

Članovi gradskog veća prihvatili su izveštaj o radu JIP „Radio Valjevo”, Turističke organizacije, a utvrđen je i predlog rešenja o davanju saglasnosti na izmene i dopune programa poslovanja JP „Direkcija za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva”. Članovi gradskog veća razmatrali su danas i usvojili predlog rešenja o davanju saglasnosti na program poslovanja Direkcije za robne rezerve za 2014. godinu, predlog Lokalnog akcionog plana zapošljavanja, predlog godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta grada Valjeva, a utvrđen je i predlog odluke o načinu, merilima i kriterijumima za izbor projekata u oblasti javnog informisanja. Utvrđivanjem predloga rešenja o davanju saglasnosti na odluku o cenama JKP „Polet”, cene pijačnih usluga biće veće za 10% u odnosu na predhodnu godinu.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…