infakt__frame.jpgLider LDP-a Čedomir Jovanović održaće konvencuju u Valjevu u sredu 05, marta s početkom u 13h na Trgu Vojvode Živojina Mišića. Na skupu će članovima,simpatizerima i ostalim zainteresovanim biti omogućeno da pitaju i razgovaraju o svemu što ih interesuje sa predsednikom LDP-a Čedomirom Jovanovićem.

Deset dana pred izbornu tišinu, LDP je pozvala sve građane da izađu na izbore i da odluče za koga će glasati.

Izlazak na glasanje nekad je najmanje, a nekad najviše što građani mogu da učine za sebe, sve ostalo treba da prepuste onima kojima ukazuju poverenje, rekla je odbornik LDP-a Radmila Niovakovći. Novaković je rekla da kao i uvek, i na ove izbore Liberalno demokratska partija ide bez lažnih obećanja.

Srbija je izgubila nedopustivo mnogo vremena na vlast koja nije urodila plodom ali i na skretanje građana sa njihovih suštinskih problema.

LDP je još jednom pozvala sve građane, da 16 marta izađu na glasanje i zaokruže br 4, listu na kojoj LDP ima dva svoja kandidata, Žarka Kovača i Radmilu Novaković i da tako ova partija dobije mogućnost da preuzme deo odgovornosti za ono što se u Srbiji može učiniti. Konvencija LDP-a održava se sutra u 13h na Trgu Živojina Mišića, a prisutni će moći da razgovaraju sa liderom stranke Čedomirom Jovanovićem.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…