Park Pecina 2.jpgU Valjevu se sutra u parku Pećina otvara skejt park, a na proleće prva teretana na otvorenom.
Novoizgrađeni skejt park “Pećina” biće svečano otvoren u subotu 1. marta celodnevnim vožnjama i druženjima sa gostima.
Otvaranju skejt parka u Valjevu, prisustvovaće i brojni gosti iz Beograda i Novog Sada, a predstavnici Kluba ekstremnih sportova “Extreme Family 014” će najaviti i veliko takmičenje “Grind On Mind 2014”, koje će se održati tokom leta.

————————————————————————

Izgradnjom skejt parka završena je prva faza uređenja parka “Pećina”, koju su finansirali grad Valjevo, Balkanski fond za lokalne inicijative (BCIF), uz značajnu volontersku podršku članova Kluba ekstremnih sportova.

Vrednost radova na skejt parku je 2,5 miliona dinara, od čega je 350.000 dinara finansirano od strane BCIF-a, a ostatak je finansirao Grad.

U novoizgrađenom skejt parku su postavljene sprave od čelične konstrukcije, prekrivene vodootpornim pločama, klupe, česma za vodu i asflatna podloga. U narednim fazama uređenja parka “Pećina” biće izgrađeno dečje igralište, trim staza, veštačka stena za penjanje i ceo park će biti osvetljen. Pored toga, biće izgrađena i teretana na otvorenom, koju sponzoriše Koka-kola.

Predviđeno je da Teretana na otvorenom sadrži deset sprava (Moonwalk sprave, Hip mašine, Rowing sprave, vratila, abdomen sprave, razvoj i čučanj) koje će biti smeštene na prostoru površine 56 metara kvadratnih. Povodom otvaranja teretane i realizacije ovog projekta, u Valjevu će tim povodom biti upriličena prigodna svečanost kojoj će pored ostalih, prisustvovati zvaničnici kompanije Coca –Cola, Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj i Ministarstva regionalnog razvoja i lokalne samouprave.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…