infakt__frame.jpgAkcija pod nazivom “Medicinari za selo” Tima za zdravstvo Srpske napredne stranke u Valjevu, danas je uspešno realizovana na dva punkta, u Bačevcima i Lukavcu. Oko sto pedeset meštana ovih sela, kao i Dublja i Dupljaja, iskoristili su priliku da bez zdravstvenih knjižica, besplatno prekontrolišu svoje zdravlje.
Kao i proteklog vikenda, pacijentima su na raspolaganju bili, osim lekara opšte prakse i internista, ginekolog, hirurg, onkolog, stomatolog…Prema rečima dr Aleksandre Milutinović, vođe Tima za zdravstvo Srpske napredne stranke, veliki odziv meštana, još jednom pokazuje svesnost važnosti preventivnih pregleda u očuvanju zdravlja…Pored medicinskih pregleda, dr Milutinović naglašava i to da se u okviru akcije ,, Medicinari za selo,, Tima za zdravstvo Srpske napredne stranke, vrše i besplatne analize vode na obiđenim terenima.
Tokom sedmice, u sredu 26.2.2014. godine , od 17,oo do 20,oo časova, za stanare u Mesnoj zajednici Naselje oslobodioci Valjeva, biće organizovani besplatni pregledi , a u četvrtak 27.2.2014. godine u istom terminu , priliku da budu pregledani imaće stanari MZ Nada Purić u Valjevu.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…