infakt__frame.jpgPovodom trideset godina od početka snimanja dečje serije „Priče iz Nepričave”, 19. februara (sreda) u 13 časova u dvorištu OŠ “Mile Dubljević” u Nepričavi biće otkrivena spomen ploča sa likom Zorana Radmilovića, koji je ostvario upečatljivu ulogu u kultnoj seriji. Spomen-ploču će otkriti Zoranova partnerka iz serije Milena Dravić i kćerka legendarnog glumca Ana Radmilović. Organizator događaja je Kulturni centar „Hadži Ruvim” iz Lajkovca, uz pokroviteljstvo Opštine Lajkovac.

Kulturni centar najavljuje da će u događaju učestvovati Miodrag Zupanc, glavni i odgovorni urednik Dečjeg programa RTS-a, scenarista serije Vladimir Lale Andrić, pesnik Dobrica Erić, prvak Šabačkog pozorišta Ivan Tomašević, književnik Radovan Beli Marković – inicijator postavljanja obeležja Zoranu Radmiloviću, kao i i učesnici serije, tada osnovci škole u Nepričavi.

Istog dana u 19 časova, u velikoj sali Opštine Lajkovac, Ana Radmilović će predstaviti svoje knjige „Kada je svet imao brkove” i „Zalažem se za laž”, posvećene ocu.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…