rukomet_2.jpgFinalisti trećeg Memorijalnog turnira Nikola Jevremović Gužva su ekipe Metaloplastike i Crvene zvezde koje će se večeras od 19 sati boriti za prvo mesto, dok će za plasmana na trećem i četvrtom mestu na turniru igrati Partizan i domaćin ORK Metalac. Turnir je otvoren utakmicom Metaloplastika – Partizan u kojoj je šabačka ekipa bila bolja i sa 33:29 dobila ovaj susret. Ova dva tima iinače su bila prošlogodišnji finalisti. U drugoj utakmici ORK Metalac je poražen od Crvene zvezde sa 28:21.

Na turnitu učestvuju ekipe u kojima je igrao ili bio trener veliki poznavalac rukometa Nikola Jevremović Gužva. Po sastavu ekipa koje učestvuju ovo je jedan od najjačih turnira kod nas jer će na jednom mestu okupiti tri najbolje srpske ekipe.

Valjevski rukometni klub član je Prve lige i nisu bili favoriti za osvajanje turnira, ali će svakako susreti sa jačim ekipama pokazati koliko je ovaj tim napredovao i gde se nalazi u ovom trenutku u srpskom rukometu.

Utakmica za treće mesto ORK Metalac – Partizan igra se od 17 sati, a finale Metaloplastika – Crvena zvezda od 19 sati. Nakon toga predviđena je dodela medalja i pehara. Ulaz za gledace je slobodan.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…