infakt__frame.jpgU pojačanoj kontroli učesnika u saobraćaju proteklog vikenda, policijski službenici Policijske uprave u Valjevu otkrili su ukupno 46 vozača u vožnji pod uticajem alkohola, od kojih je 7 zadržano zbog teške alkoholisanosti. Na području Policijske stanice UB, 12. januara, u akciji koja je trajala samo od ponoći do 03,30 časova otkriveno je i sankcionisano 19 vozača pod uticajem alkohola.

I pored pojačane kontrole saobraćaja, 11. januara oko 20,40 časova, u Ulici Vladike Nikolaja dogodila se saobraćajana nezgoda kojom prilikom je vozač putničkog motornog vozila „opel vektra” D.L. (1970), usled neprilagođene brzine kao i vožnje pod uticajem alkohola, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u bicikl kojim je upravljao M.Z. (1954) iz Valjeva. Tom prilikom vozač bicikla zadobio je teške telesne povrede opasne po život, a vozaču putničkog motornog vozila određena je mera zadržavnja do 48 časova, zbog izvršenog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. Isti će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti predat Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu.

Policijski službenici Policijske uprave u Valjevu će i u narednom periodu nastaviti sa pojačanom kontrolom na otkrivanju najtežih saobraćajnih prekršaja, posebno prekršaja vožnje pod uticajem alkohola, a sve u cilju sprečavanja saobraćajnih nezgoda izazvanih zbog navedenih uzroka.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…