infakt__frame.jpgOdluku Predsedništva SNS-a da se ova stranka povuče iz vlasti u Valjevu Demokratska stranka vidi kao još jednu potvrdu našeg stava da je aktuelna lokalna vlast u Valjevu katastrofalno loša.

Valjevo već duže od godinu i po dana ima vlast koju ničim nije zaslužilo. Međusobna unutarstranačka i unutarkoaliciona trvenja i svađe gotovo da su paralisale naš grad. „HAOS” koalicija, kako smo je odavno nazvali, se bavila isključivo sama sobom i zauzimanjem funkcionerskih fotelja. Postavljali su i smenjivali jedni druge, a posle loših, dolazila su po pravilu još gora kadrovska rešenja.
Jasno je i da gradska vlast nema nikakvu viziju ni plan šta sa Valjevom. Za godinu i po dana nismo videli nijednu novu ideju i projekat. Niko se iz gradske vlasti nije bavio najvažnijim temama – privlačenjem investitora i otvaranjem novih radnih mesta. Pokazalo se da vladajuće stranke u Valjevu zapravo i nemaju ljude koji bi mogli uspešno da vode grad.
Za to vreme je više od hiljadu naših sugrađana ostalo bez posla, a prosečna valjevska plata je ispod republičkog proseka. Živi se sve gore, bez nade u bolje dane.
Ovom odlukom naprednjaka Valjevo je najverovatnije za još jedan korak bliže izborima. Verujemo da će građani Valjeva na tim izborima kazniti ovakvo ponašanje vladajućih stranaka. Vreme je za drugačije i sposobnije ljude i nove koncepte. Demokratska stranka ima i jedno i drugo. U prethodnim godinama se pokazalo da Valjevo ima stabilnu vlast jedino onda kada je predvodi Demokratska stranka.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…