mupn_saopstenje.jpgPolicijski službenici Policijske stanice u Ubu su 16. decembra ove godine uhapsili i doneli rešenje o zadržavanju Miodragu M.(1994) iz Uba, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo razbojništva i krivično delo nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa eksplozivnih materija.

Osumnjičeni je istog dana oko 20,15 časova, maskiran i uz pretnju pištoljem u ilegalnom posedu, ušao u kazino “Medžik” u Ubu i iz lokala oduzeo pazar od oko 15 hiljada dinara, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

Osumnjičeni će u zakonom predviđenom roku biti predat dežurnom tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva Valjevo.



Policijski službenici Policijske uprave u Valjevu su 17. decembra ove godine, nekoliko časova nakon izvršenja, po odobrenju zamenika Osnovnog javnog tužioca u Valjevu odredili meru zadržavanja u trajanju do 48 časova Srđanu I. (1984) i Bojanu S.(1985), oba iz Valjeva zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćenog korišćenja tuđeg vozila i nasilničkog ponašanja.

Osumnjičeni su, zajedno sa još dvojicom izvršilaca koji su u bekstvu, istog dana oko 1 čas posle ponoći u ugostiteljskom objektu SUR “Mana” u Valjevu fizički napali oštećene S. I. i S. R., udarivši ih više puta u predelu glave i tela. Nakon njegovog napuštanja, osumnjičeni su nastavili sa fizičkim napadom na oštećene ispred objekta, a zatim ušli u putničko vozilo vlasništvo oštećenog S.I. i uz pomoć ključeva koji su se nalazili u vozilu, isto odvezli u nepoznatom pravcu.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…