infakt__frame.jpgObrazovni sistem Srbije ima ključnu ulogu u razvoju društva u celini ali i u razvoju stvaralačkih i radnih potencijala i kvaliteta života svakog pojedinca Srbije. Edukativni centar Interval, osnovan pre dva meseca, je centar koji se samo jednim segmentom bavi edukacijom dece ali i edukacijom roditelja. Podstiče mlade na učenje, da prepoznaju lične talente i spoznaju sopstvene kvalitete.

Pored nastavnih i vannastavnih aktivnosti, Interval pruža i profesionalne prevodilačke usluge, kompjutersku grafiku i programiranje. Bavi se i organizacijom tribina, radionica, seminara, predavanja. Predavači ovog centra su eminentni profesori osnovnih i srednjih škola koji u svojoj nastavi primenjuju najsavremenije metode bazirane na aktivnom usvajanju primenjivog znanja. U tom smislu, osnovci, srednjoškolci i studenti mogu postići najbolje rezultate.

Interval organizuje i pripremnu nastavu za polaganje prijemnih ispita, uključujući i treći ispitni predmet. Takođe, uslužno su dostupni: štampa, kopiranje, koričenje, plastificiranje. Prostor ove škole uređen je tako da polaznicima pruži što bolje uslove za učenje. A za sve polaznike Intervala krajem decembra biće organizovana i novogodišnja žurka.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…