Gimnazija 2.jpgZavršna radionica projekta „Literarni Onlajn inkubator” završava se u petak 22. novembra u
Svečanoj sali Valjevske gimnazije kada će biti proglašenje finalista i predavanje jednog od Laguninih autora.
Projekat “Literarni Onlajn inkubator” realizuje Centar za omladinu Tvoja Srbija u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta RS.

Literarni Online inkubator je jedinstveni projekat na ovim prostorima, osmišljen tako da mladima omogući kreativni razvoj na polju literarnog stvaralaštva, kroz korišćenje modernih kanala komunikacije – interneta, aplikacija i društvenih mreža.
Svi učesnici projekta imaju priliku da se registruju na sajt www.onlineink.rs i da upload-uju svoja dela. Učesnici treba da obezbede što veći broj svojih fanova koji će lajkovati dela pošto u uži izbor ulaze 10 autora sa najvećim brojem glasova.
Troje najtalentovanijih autora, dobiće priliku da im izdavačka kuće Laguna izda roman potpuno besplatno! Tokom projekta održalo se ukupno 8 literarnih radionica u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, a predavači su bili poznati srpski pisci različitih žanrova, ciji je cilj bio da okupe veliki broj mladih zainteresovanih za literarno usavršavanje.
Na ovaj način, mladima pružamo podrški pri razvijanju talenta.
Projekat je počeo 25. maja i trajao je do 15. novembra ove godine, a u njemu su mogli učestvovati svi stanovnici Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske i Makedonije, starosti od 15 do 30 godina, koji do sada nisu imali objavljenih književnih dela.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…