ok.jpgValjevske odbojkašice zabeležile su pobedu na pocetku sezone u Prvoj ligi. Sa 3:2 savladali su ekipu Ragnickog iz Kragujevca, po setovima 19:25, 25:20, 23:25, 27:25, 15:11.
Utakmica koja je trajala više od dva sata donela je mnogo iznenadenja i preokreta. Gošce su u prvom setu konstantno imale vodstvo da bi se to nastavilo u drugom. Tek sredinom drugog seta Valjevke su zaigrale mnogo bolje i sa manje grešaka i uspele da preokrenu rezultat i izjednace na 1:1. U trecem setu, odbojkašice Radnickog ponovo su preuzele inicijativu, ponele sa 5 poena razlike i kada se ocekivalo da rutinski završe set, valjevke su uspele da spasu nekoliko set lopti, i gotovo se približe, ali za preokret nije bilo vremena pa su gošce povese sa 2:1. Za mnoge u Hali sportova je cetvrti set izgledao da ce rutinski biti dobijen od strane gošci, a nakon nekoliko spasenih mec lopti i mnogo više grešaka odbojkašica Radnickog, izabranice Miroslava Aksentijevica su uspele da dobiju i da mec uvedu u odlucujuci peti set. Tokom poslednjeg seta cinilo se da odbojkašice Valjeva nece uspeti da se izbore sa iskusnijim ekipom Radnicki koji sve do desetog poena u mecu konstantno vodio. I opet preokret, više grešaka na strani gošci i zaslužena prva pobeda Valjevki.

Važnost pocetka lige i želja da se pred valjevskoom publikom prikaže dobra igra rezultirala je da valjevske odbojkašice naprave i neke greške koje nisu uobicajene, ali je zato na kraju utakmice i zadovoljstvo prvom pobedom bilo ocigledno.

Naredno kolo Valjevske odbojkašice odigrace u Kosjericu protiv ekipe Crnokose.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…