lingva.jpgUduženje gradana “Gradanska šansa” i škola stranih jezika Lingva, predstavili su danas nedavno završen projekat ovog udruženja pod nazivom “Škola engleskog jezika i informatike za decu iz hraniteljskih porodica”. Projekat koji je lokalna zajednica prepoznala kao dobar i finansirala sa 129.000,00 dinara veoma je dobro ocenjen od strane komisije koja je raspisala konkurs za implementaciju lokalnog akcionog plana za decu grada Valjeva.

Uz podršku centra za socijalni rad i drugih nadležnih službi, na konkurs se prijavilo 10 dece iz hraniteljskih porodica i šestoro iz porodica romskenacionalnosti.

Realizacija projekta pocela je odmah kako bi se završio do kraja ove školske godine. A rganizatori su zadovoljni postignutim rezultatima dece, i u savladanoj veštini korišcenja kompjutera i u usvojenom znanju engleskog jezika.

Autori projekta su: u oblasti informatike, Predrag Martinovic, Mirjana Vidak Vukojevic-engleski jezik i Dušan Vukajlovic, koordinator. U projektu “Škola engleskog jezika i informatike za decu iz hraniteljskih porodica”, sa decom je radeno u 2 grupe, a na racunaru su ucili da na engleskom jeziku naprave blog na razne teme, naravno nastava je u startu bila prilagodena nivou njihovog tadašnjeg znanja koje se kasnije usavrsilo, a projekat je imao i druge ciljeve.
Projekat je uspešno priveden kraju i na zadovoljstvo organizatora i na zadovoljstvo dece.
Svi polaznici su dobili diplome, jer su ucinili vidan napredak u svom znanju

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…