infakt__frame.jpgSNS u Valjevu povecala je broj odbornika u Skupštini grada na 17 i predstavljace najacu stranku u gradskom parlamentu. Naime, danas je i zvanicno saopšteno da su odbornici Pobede Valjevo na celu sa dr Slobodanom Gozdenovicem, pristupili SNS. Kako je dr Milan Markovic, poverenik SNS-a za Valjevo saopštio na današnjoj konferenciji za novinare, ova stranka je otvorena za sve koji žele da sprovode njenu politiku.

Dr Slobodan Gvozdenovic rekao je ovom prilikom da su promene i borba protiv kriminala i korupcije ono što je prioritet bio i ostao u njegovom politickom delovanju.

Zacrtanu politiku promena, borbe protiv kriminala i korupcije koju vodi SNS gradani prepoznaju što dokazuju i rezultati lokalnih izbora održanih u poslednje vreme.

SNS svakoga dana uclanjuje nove ljude, a prvenstveno je potrebno da oni doprinesu promenama u Srbiji, rekao je potpredsednik IO SNS Aleksandar Jovicic.

Iz SNS je najavljeno i da ce vec sutra biti održani razgovori sa SPS, da li ce sami da rade i da SNS služi samo za glasanje ili ce se odgovornost podeliti drugacije. Markovic kaže da za SPS ima konkretne predloge, ali i da ce vrlo brzo u Valjevu doci do odredenih promena.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…