sajam.jpgOvogodišnji, deseti po redu, sajam privrede SPREG 2013 pocinje sutra i trajace do subote 27 aprila. Ova najveca privredna manifestacija u zapadnoj Srbiji, bice održana u prostorijama Omni Centra. Svecanom otvaranju u 11h prisustvovace predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, predstavnici Privredne Komore Srbije, Grada Valjeva i Srpske asocijacije malih i srednjih preduzeca.

U dve izložbene hale i na otvorenom izložbenom prostoru predstavice se oko 200 izlagaca iz cele Srbije i Republike Srpske. Jubilarni SPREG obeležice i posebna tematska celina u okviru sajma, pod nazivom “Domaca prica”, ciji je pokretac DTL (Domaci trgovacki lanac). Pored predstavnika svih 13 clanica ovog lanca, u ovoj “prici” ucestvovace i desetak velikih domacih fabrika poput Frikoma, Vino Župa, ZZ Trlic, Bambi, Voda Vrnjci, DTD Ribarstvo i dr.

Prvog dana sajma, pored prezentacija Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Privredne komore Srbije, predvidene su prezentacije turizma Valjeva, tribina o Nacionalnom planu za obnovljive izvore energije, zatim okrugli sto posvecen proizvodnji organske hrane i seoskom turizmu, a predstavnici Veletržnice Beograd govorice o mogucnostima i uslovima plasmana poljoprivrednih i drugih proizvoda na tržište. Izmedu ostalih dešavanja u petak je organizovan i prolecni Sajam zapošljavanja. Preporuka valjevcima je da u ova tri dana posete Omni centar, da prisustvuju brojnim pormocijama, degustiraju proizvode, da iskoriste specijalne sajamske popuste i svakako ostvare poslovne kontakte.

Sajam se održava 25, 26.i 27. aprila u Omni Centru u Valjevu, a radno vreme sajma za posetioce je od 09,30 do 19,00 sati.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…