panorama-valjevo1.jpgU toku je Javni uvid u Nacrt regionalnog prostornog plana za područje Kolubarskog i Mačvanskog upravnog okruga i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja regionalnog prostornog plana za područje Kolubarskog i Mačvanskog upravnog okruga na životnu sredinu.

Ovaj nacrt i izvestaj o strateskoj proceni uticaja, obuhvata cele teritorije gradova, Sapca, Loznice, Valjeva i cele teritorije opstine Bogatic, Vladimirci, Koceljeva, Krupanj, Mali Zvornik, Ljubovija, Osecina, Ub, Lajkovac, Mionica i Ljig.

Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni izlozeni su na javni uvid do 23. aprila su svakog radnog dana od 9 do 14 časova, u zgradama gradova Šabac, Loznica i Valjevo i opština Bogatić, Vladimirci, Koceljeva, Krupanj, Mali Zvornik, Ljubovija, Osečina, Ub, Lajkovac, Mionica i Ljig.

Javna prezentacija Nacrta prostornog plana i Izveštaja o strateškoj proceni uticaja biće održana u u četvrtak 18. aprila 2013. godine u 11 časova u zgradi Skupštine grada Valjeva.

Fizicka i pravna lica primedbe na nacrt prostornog plana i izvestaj o strateskoj proceni uticaja mogu dostaviti u pisanoj formi gradskoj, odnosno opstinskoj upravi, u toku trajanja uvida, zakljucno sa utorkom 23. aprila. Primedbe na nacrt prostornog plana i izvestaj o strateskoj proceni uticaja mogu se dostaviti i driektno republickoj agenciji za prostorno planiranje, 11000 Beograd, Kralja Mi lutina 10.

Javna sednica komisije za javni uvid bice odrzana u petak 10. maja u zgradi skupstine grada Valjeva.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…