infakt__frame.jpgSNS je na prošlim izborima dobila veliko poverenje građana i u skladu sa tim preuzet je i resor socijalne zaštite. Prema programskim načelima posebna pažnja posvećuje se deci i starim licima, rekla je Član GO SNS Stana Božović boraveći danas u Valjevu kao gost Gradskog odbora.

Zalaganje za socijalnu državu i pravdu jedno je od osnovnih programskih načela SNS, kaže Dobrivoje Grujičić, predsednik Go SNS.

Govoreći o aktuelnoj političkoj situaciji u gradu, Grujičić je rekao da ova stranka smatra se u gradu mnogo sporo i tromo radi, da nije zaokružen proces konstituisanja vlasti, ali da SNS nipošto nije ta stranka koja koči. Od poslednje skupštine nije bilo zvaničnih razgovora, postoje određena sporna pitanja.

Po koalicionom dogovoru, mesto direktora bolnice pripada SNS, a Grujičić očekuje i da će narednih dana doći do sastanka sa koalicionim partnerima i da će sve nedoumice biti otklonjene. Usvajanjem novog statuta stranke mnoo toga u unutrašnjoj organizaciji će se promeniti, pre svega ukidaju se Okružni odbori, pa uskoro predstoje i stranački izbori.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…