knjige.jpgPod sloganom budni uz knjigu,izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi će 21 decembra organizovati 7.kulturnu manifestaciju “Noć knjige” čiji je pokrovitelj Skupština grada Beograda.Noć knjige biće održana u knjižarama lanca Delfi u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu, Kraljevu, Valjevu, Čačku i Nišu od 18 do 24 sata.
U okviru ove manifestacije učestvuju i klubovi čitalaca u Šapcu, Jagodini, Zaječaru, Loznici,Pirotu, Vršcu, Požarevcu i Leskovcu.
U noći knjige Biblioteka grada Beograda odobriće 50 odsto popusta na godišnju članarinu i 50 odsto popusta na knjige u izdanju Biblioteke.Isti popust odobriće i Biblioteka u Požarevcu. Leskovcu i Zaječaru.
Gradska biblioteka Pančevo odobriće popust od 30 odsto,kod će narodna bibloteka iz Loznice dati besplatnu tromesečnu članarinu,a Narodna biblioteka u Pirotu popust od 100 dinara na godišnju članarinu.U manifestaciju su se uključile i Biblioteke iz Čačka, Jagodine i Šapca.
Laguna je za kupce pripremila popuste od 25 do 40 posto,dok će popust na naslove ostalih izdavača biti 20 odsto.U knjižari Delfi SKC važiće popust od 20 odsto za knjige na engleskom i francuskom jeziku.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…