infakt__frame.jpgU subotu 24.11.2012. KK Metalac će u okviru 9. kola KLS ugostiti ekipu Mega Vizure. Ova dva rivala su pre samo četiri dana odigrali meč, takođe u Valjevu, ali u okviru Kupa Srbije. Taj meč Metalac je lako dobio rezultatom 95:66, ali će u subotu imati mnogo teži zadatak protiv iste ekipe iz razloga što je u Kupu Mega Vizura izvela na teren podmlađen sastav.

Metalac se trenutno nalazi na 8. mestu u ligi sa učinkom od 4 pobede i 4 poraza, dok ekipa Mega Vizure zauzima 2. mesto sa 7 pobeda uz samo jedan poraz.

Ove dve ekipe su u prošlosti igrale izuzetno zanimljive mečeve, zanimljive za posmatranje i pobednik se nije naslućivao do same završnice. Metalac je u prošlom kolu na gostovanju protiv Vojvodine zabeležio poraz dok je ekipa Mega Vizure pobedila Slobodu iz Užica visokom koš razlikom. Utakmica će biti odigrana u Hali Sportova u Valjevu sa početkom u 19:30h.

U ostalim mečevima 9. kola sastaće se : Radnički FMP – Tamiš, BKK Radnički – Smederevo 1953, Sloga – Konstantin, Jagodina – Borac, Sloboda – Vršac i OKK Beograd – Vojvodina Srbijagas.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…