infakt__frame.jpgSinoc su odigrana dva meca 7. kola KLS. U Valjevu je KK Metalac ugostio ekipu Tamiša iz Panceva. Trener domaceg tima Dragan Nikolic trenirao je dve godine ekipu Tamiša i spremio je odlicnu taktiku za sinocnu utakmicu. Nakon izjednacnog prvog poluvremena, i po igri i rezultatski igraci su otišli u svlacionice na pauzu pri vodstvu Metalca 31:29. Treca cetvrtina ce se pamtiti po mnogo stvari a ponajviše zbog gomile spornih sudijskih odluka.

Vecina istih je bila na štetu Metalca ali je takav sticaj okolnosti podigao nivo morala i odlucnosti u igri domaceg tima koji je dobio trecu cetvrtinu rezultatom 26:12. Za razliku od prošlog meca igraci Tamiša su imali slabo šutersko vece što govori šut iz igre koji je sinoc bio 18/48, plus oslabljeni nedostatkom centra Janjuševic Marka nisu uspeli da odgovore na odlicnu igru domaceg tima i rezultat je na kraju utakmice bio 69:54.

U drugom mecu 7. kola Sloga je sinoc u Kraljevu docekala ekipu Mega Vizure i pretrpela novi poraz .Rezultat je na kraju meca bio 93:94.
U ostalim mecevima 7. kola sastace se : Smederevo 1953 – Borac Mozzart Sport ,Jagodina – Konstantin , BKK Radnicki – Vršac , Sloboda – Vojvodina Srbijagas i OKK Beograd – Radnicki FMP.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…