infakt__frame.jpgDan Visoke poslovne škole strukovnih studija obeležen je danas svečanom dodelom diploma i nagrada najboljim studentima. Diplome je dobilo 130 studenata koji su osnovne i specijalističke strukovne studije završili u školskoj 2011/2012. godini. Student generacije i najbolji diplomac je Milan Božić, koji je sa prosečnom ocenom 9,77 završio studije Elektronskog poslovanja.

Najbolji student druge godine je Dragica Stanojčić dok u prvoj godini troje studenata ima isti prosek 9, 89 – Mirjana Pašić, Marijana Trifunović i Sanja Obradović. Svi najbolji studenti nagrađeni su sa po 10.000 dinara i vrednim knjigama.

Inače, Visoka poslovna škola strukovnih studija svoj 33. rođendan dočekuje sa više od
1.000 studenata na akreditovanim programima. U ovoj školskoj godini, jedina državna visokoobrazovna institucija u regionu upisala je na prvu godinu studija preko 300 novih studenata, od kojih 130 studira na teret budžeta.

Gosti VIPOS-a povodom Dana škole bili su direktori srednjih ekonomskih škola iz Šapca, Loznice i Aranđelovca, s obzirom da na VIPOS-u studira jedan broj učenika iz tih gradova.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…