seminar.jpgPosle višemecečnog kašnjenja konačno su počeli radovi na na zameni oštećenih ploča u jedinoj valjevskoj pešačkoj zoni. Oko 60 kvadrata oštećenih ploča na potezu od Knez Miloševe ulice do Desankinog trga biće zamenjeno novim, kažu u Direkciji za Izgradnju koja je ovaj posao poverila preduzeću “Erozija”.

Naši sugrađani tek sada kada su zbog rekonstrukcije ploče dodatno rasturene primećuju koliko su one u stvari ružile ovaj deo grada.

Pločice u Knez miloševoj ulici izdržavaju leta i zime, brojne pešake ali i dostavna vozila već tri decenije, a radovi koji su u toku izvode se u okviru investicija za održavanja gradskih trgova. Koliko će radovi koštati i koliko će trajati informacije su o kojima nadležni nisu mnogo hteli da govore.
A naši sugrađani imaju i dodatne ideje koje bi ulepšale ovaj deo grada, ukoliko je za to moguće izdvojiti sredstva.

Kakva je stvarna slika Knez Miloševe ulice a možda i države i društva u kom živimo najbolje mogu oceniti oni koji se u svoj grad dolaze na godišnji odmor iz neke evropske zemlje, poput našeg sugrađanina koji svoj radni vek provodi u Austriji i kome nikako nije jasan poredak stvari u našoj zemlji.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…