merenje-pritisak.jpgUprava Zdravstvenog centra Valjevo obaveštava sve korisnike usluga da će Telekom Srbije od 1. jula povećati cenu telefonskog poziva za zakazivanje pregleda putem kol centra. Tako će cena poziva na broj telefona 0900 333 014, od 1. jula iznositi 100 dinara bez PDV-a, što je izjednačena cena sa cenom poziva sa mobilnih telefona.

Putem tog broja se u Bolnici mogu zakazati laboratorijske usluge, kao i snimanja na skeneru i magnetnoj rezonanci. Naravno, ovo nije jedini način zakazivanja tih usluga. Zakazivanje je moguće obaviti i lično na šalteru Kliničko-biohemijske laboratorije, dok se laboratorijske usluge bez zakazivanja obavljaju za hitne pacijente, decu i trudnice. Kada su u pitanju skener i magnetna rezonanca, pregledi se mogu zakazati lično u radiološkoj službi ili pozivom na brojeve telefona: 295-219 za zakazivanje skenera i 295-256 za zakazivanje magnetne rezonance, radnim danima tokom prepodneva. Takođe, sve ove usluge se mogu zakazati i elektronski, putem linka koji se nalazi u okviru vidno istaknutog banera za zakazivanje pregleda na sajtu Zdravstvenog centra Valjevo (www.zcvaljevo.rs).

Zakazivanje usluga putem kol centra je samo jedna od mogućnosti, kako bi naši sugrađani imali više ponuđenih načina da zakažu neophodne preglede. Zbog velikog broja poziva i interesovanja, u narednom periodu će se na isti način omogućiti i zakazivanje pregleda u specijalističkim ambulantama. To svakako neće promeniti ništa u dosadašnjem načinu zakazivanja, koje će i dalje biti moguće obavljati lično na pultovima valjevske Bolnice ili pozivom na fiksne brojeve telefona, koji se i sada koriste za zakazivanje pregleda. O početku zakazivanja specijalističkih pregleda putem kol centra, građani će blagovremeno biti informisani.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…