infakt__frame.jpgPolicijski službenici Odeljenja kriminalističke policije u Valjevu lišili su slobode i odredili meru zadržavanja Miroslavu P. zvanom „Mire” (1986) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i krivično delo omogućavanja oživanja opojnih droga i Aleksandru J. (1987) zvanom “Coa”, oba iz Valjeva, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo omogućavanja oživanja opojnih droga.

Osumnjičeni Miroslav P. je sinoć u stanu Aleksandra J zatečen da zajedno sa njim i još dva lica, odranije poznatim kao izvršioci krivičnih dela u vezi sa drogom, konzumira opojnu drogu heroin i prepakuje je u više manjih plastičnih kesica. Pretresom stana policijski službenici su u spavaćoj sobi i u dnevnom boravku pronašli šest plastičnih kesica sa praškastom materijom za koju se osnovano sumnja da je opojna droga heroin ukupne težine oko 3 grama.

Osnovano se sumnja da i je Miroslav P. u dva navrata u ranijem periodu obezbedio opojnu drogu heroin, koju su pomenuti konzumirali u stanu Aleksandra J.

Osumnjičeni će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti predati Istražnom sudiji Višeg suda u Valjevu.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…