benzin.jpgNaftna kompanija “Mol” otvorila je prvu benzinsku stanicu u Valjevu čime je ovaj grad postao bogatiji za još jednu modernu benzisku stanicu koja nudi kvalitetno gorivo i vrhunsku uslugu svojim korisnicima. MOL Grupa obezbeđuje visok kvalitet goriva, uključujući i evrodizel EURO 5, gorivo najboljeg kvaliteta koje postoji na tržištu Srbije.

Širenje maloprodajne “Molove” mreže u Srbiji počelo je 2005. godine. Do sada su otvorene benzinske stanice sirom Srbije koje potrošačima nude goriva “Euro Mol D5” (evrodizel EURO 5 kvaliteta) i “Euro Mol gas 90+” (auto-gas), koja ispunjavaju visoke evropske standarde u zaštiti životne okoline i najbolji su izbor za dugo trajanje motora. Benzinska stanica u Valjevu je prva MOL-ova velika investicija u Srbiji ove godine, a planirano je otvaranje još tri moderne pumpe.

“Mol” je vodeća nezavisna međunarodna i integrisana naftna i gasna kompanija srednje i istočne Evrope, sa sedištem u Budimpešti. Posluje u Evropi, na Bliskom istoku, Africi i zemljama Komonvelta, gde zapošljava više od 33.000 ljudi. Poseduje pet rafinerija u Mađarskoj, Slovačkoj, Hrvatskoj i Italiji, sa rafinerijskim kapacitetom od 23,5 miliona tona godišnje, i upravlja sa više od 1.500 pumpi u srednjoj i jugoistočnoj Evropi.

Na novootvorenoj pumpi u Valjevu u toku ove sedmice traje promocija za sve potrošače i kupovinom više od 20 litara goriva dobija se ukusna kafa.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…