novac4.jpgPolicijski službenici Odeljenja kriminalističke policije u Valjevu su lišili slobode i odredili meru zadržavanju Đorđu P. (1964) iz Beograda, profesoru Visoke poslovne škole strukovnih studija u Valjevu zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita, saopšteno je danas iz Policijske uprave Valjevo.

U saopštenju se dodaje da je osumnjičeni lišen slobode u trenutku primopredaje novca koji je zahtevao od studenata ove obrzovne ustanove. Profesor Đorđe P. se sumnjiči da je u više navrata od dva lica uzimao novac za polaganje ispita na Visokoj poslovnoj školi u ukupnom iznosu od 450 evra.Osumnjičeni će u zakonskom roku biti priveden Istražnom sudiji Višeg suda u Valjevu.

A Visoka poslovna škola strukovnih studija saopštila je da je obaveštena i upoznata o slučaju lišenja slobode jednog od svojih zaposlenih, od strane pripadnika Policijske uprave Valjevo i da kao institucija, u ovom slučaju apsolutno stoji na raspolaganju nadležnim državnim organima. U saopštenju se dodaje da će, što se tiče daljeg postupanja, ustanova se u svemu ponašati u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima, ali i da Visoka poslovna škola strukovnih studija, kao institucija, ne može snositi odgovornost za eventualno nezakonito postupanje i ponašanje pojedinaca.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…