selo Resavica.jpgNa autoputevima i magistralnim putevima u Srbiji jutros ima snega do pet santimetara na kolovozima, zbog jakog vetra mogući su i nanosi, a usled mraza i poledica na nekim deonicama putari preporucuju veoma opreznu vožnju. Snega ima mestimično u raskvašenom stanju na teritoriji Valjeva i savetuje se vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.

Zabrana za šlepere i kamione važi na putnim pravcima M-21 Slatina – Valjevo – Podbukovi,
M-4 Mali Zvornik – Loznica – Valjevo, R-111 Valjevo-Debelo Brdo, R-113 Pričević-Ljubovija, R-213 Valjevo-Povlenska Kosa i na ovim deonicama je obavezna upotreba zimske opreme.

Skreće se pažnja na prevoje i kritične deonice na sledećim putnim pravcima, na kojima savetujemo maksimalan oprez u vožnji i obavezno koriščenje zimske opreme:
R-205 Mionica – Divčibare, Kraljev sto, R-205a Divčibare – Kaona, Vidikovac, M-21 Slatina – Valjevo – Podbukovi, Kamenitovac i Blizanski Vis, M-4 Mali Zvornik – Loznica – Valjevo, Kamenicko Brdo, R-111 Valjevo-Debelo Brdo, Debelo Brdo, R-113 Pričević-Ljubovija, Iva i Proslop, R-213 Valjevo-Povlenska Kosa, Mravinjci.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…