Divcibare Breza.jpgPolicijska uprava Valjevo obaveštavaju ucesnike u saobracaju da je zbog snežnih nanosa saobracaj u prekidu na putu M-4 Valjevo-Loznica i R-213 Valjevo-Gornji Taor. Otežano kretanje vozila sa kracim zastojima se odvija na putevima R-111 Valjevo-Debelo brdo i M-21 Valjevo-Kaona-Kosjeric, na svim putnim prilazima ka Divcibarama, na putu M-21 na Blizonjskom Visu, kao i na putu M-4 na pravcu prema Beogradu.

Saobracajna policija je na svim putevima na našem podrucju pojacala svoje aktivnosti, a iz saobracaja, posebno na brdsko-planinskim putnim pravcima, iskljucuju se sva vozila koja nisu snabdevena potrebnom zimskom opremom.
Zbog veoma otežanih uslova vožnje i ucestalosti saobracajnih nezgoda apeluje se na sve ucesnike u sabracaju na pojacanu opreznost i da bez preke potrebe i zimske opreme ne krecu na put.
Takode, mole se vozaci da u visinskim zonama grada svoja vozila parkiraju van kolovoza, kako bi putarima omogucili nesmetano cišcenje ulica.

Iz Laste obaveštavaju da je jutros bilo dosta problema u saobracanju redovnih linija. Put preko Erackog groblja bio je neprohodan. Lastini autobusi nisu saobracali jutros za Gornju Kamenicu i Milicinicu. Autobusi za Donje Leskovice nisu saobracali ni u 13h i 15:30h. Autobuska linija Beograd -Divcibare skracena je do Bogdanovica Brda, gde je jedan autobus danas ostao zaglavljen. Na liniji Valjevo – Ljubovija otkazan je polazak i u 15h, dok je na Proslopu i dalje neprohodno. Kako saznajemo od dispecara Laste Momcila Dragicevica ekipe su na terenu i obecanja su da ce magistralni putevi do sutra biti prohodni. Za sada autobusi na relaciji Beograd – Tara saobracaju samo do Valjeva. Takodje, put preko Debelog brda nije prohodan.
Sve gradske linije funkcionišu bez problema, dok autobusi Valjevo-Beograd preko Uba i Lajkovca krecu sa malim zakašnjenjima.

Iz Elektrodistribucije Valjevo obaveštavaju da je sneg izazvao kvarove na visokonaponskoj mrezi na dalekovodinim pravcima Valjevo-Donja Bukovica-Zlataric-Pricevic-Stave, zatim Paune-Rajkovic i Slatina-Gola Glava i da ce se ekipe koje su na terenu potruditi da kvarove uklone do kraja dana.

U Valjevu se i za naredne dane najavljuje slicni vremenski uslovi.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…