Dom kulture 1.jpgOd 22. do 24. januara od 20 casova u Sali Centra za kulturu bice prikazan film Miloša Radivojevica “KAKO SU ME UKRALI NEMCI.” Karte su u prodaji od nedelje, 22. januara na biletarnici Centra (radno vreme: 10-11h i 17-20h) po ceni od 250,00 dinara.

Sinopsis:
Aleks (52) je… nedovoljno afirmisani pisac koji se bavi popravljanjem tudih tekstova. On je vitalan, obrazovan, darovit ali pomalo i mizantrop. Jednog dana u njegov život ulazi devojcica Romi (6). Aleks joj u nekoliko krupnih flešbekova prica pricu o svom detinjstvu… Kako su me ukrali Nemci je prica o Rodivojevicevom detinjstvu i ljudima sa kojima je odrastao. Kao dete, osecao se zapostavljenim od svoje komunisticke porodice pa se o njemu brinuo nemacki oficir, okupator tokom Drugog svetskog rata, ali istovremeno i jedina osoba koja mu je pružala ljubav i toplinu tokom njegovog detinjstva.

Režija:Miloš Miša Radivojevic

Uloge:
Jelena Djokic, Douglas Henshall, Svetozar Cvetkovic, Dara Džokic, Miodrag Krstovic, Nebojša Milovanovic, Vojislav Brajovic, Branimir Popovic, Gordan Kicic, Boris Isakovic, Nada Šargin, Nenad Ciric, Mladen Nelevic, Varja Djukic, Marija Dakic

Scenario: Miloš Miša Radivojevic, Vladislava Vojnovic
Producent: Svetozar Cvetkovic
Fotografija: Radoslav Vladic
Montaža: Petar Jakonic
Muzika: Isidora Žebeljan
Produkcija: Testament Film, Jadran Film

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…