nauka 1.jpgVisoka poslovna škola strukovnih studija u ponedeljak 7. novembra obeležava Dan škole. Tradicionalno, za Dan škole VIPOS priređuje svečanu dodelu diploma i nagrada najboljim studentima, pa će u ponedeljak u 12 časova u amfiteatru škole, diplome dobiti 100 studenata koji su studije završili u školskoj 2010/2011. godini.

Na jedinoj državnoj visokoobrazovnoj instituciji u regionu trenutno studira 1.000 studenata, a u novoj školskoj godini upisano je njih više od 300 na akreditovane osnovne studije Bankarstva i osiguranja, Marketinga i trgovine, Elektronskog poslovanja, Računovodstva, revizija i poreza i Poslovnog menadžmenta, te na specijalističke strukovne studije Poslovne informatike. Od toga, školovanje 150 studenata se finansira iz budžeta države.

Svoj 32 rođendan, VIPOS će obeležiti i humanitarnom akcijom, pošto će predstavnici predavača i studenata u ponedeljak u 13.30 časova posetiti Društvo za pomoć deci sa posebnim potrebama “Naši snovi” u Popučkama, koje će na poklon dobiti novi LCD televizor za potrebe Dnevnog boravka za decu i mlade ometene u razvoju.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…