Brana Gradac.jpgDruštvo istraživača i Valjevo će od 1. do 12. jula ugostiti deset volontera koji će učestvovati u međunarodnom volonterskom kampu „Biciklizacija Gradca“. Gosti iz Rusije, Koreje, Španije, Meksika, Belgije, Poljske i Francuske će tokom dvanaest dana raditi na popravci i detaljnom sređivanju bicikala koje će potom biti postavljane kao sredstvo javnog prevoza duž klisure reke Gradac.

Od 11. jula će biti otvoren punkt za iznajmljivanje bicikala kod Berkove brane, a trasom od ove brane do Konjičkog kluba će paradirati nove, obnovljene bicikle koje se mogu na pomenutom punktu iznajmiti po simboličnim cenama.

Volonteri će biti smešteni u prostorijama Israživačke kuće, a pripreme za njihov dolazak se privode kraju.

Svi koji žele da svojoj starij bicikli obezbede novu korisnu namenu, umesto da je bace, to mogu učiniti tako što će je donirati „Biciklizaciji Gradca“ u prostorijama Društva istraživača, svakog radnog dana od 10 do 13 časova, a petkom od 13 do 17 časova, ili na telefon 014-3510998. Veliko hvala svima koji su se već uključili u ovu akciju i poklonili biciklu svom gradu i svojim sugrađanima!

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…