mup1.jpgMinistarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije 12. juna ove godine tradicionalno obeležava Trojice kao Slavu Ministarstva i Dan policije. Policijska uprava u Valjevu će i ove godine ovaj dan obeležiti radno, a protokolom je predviđena ceremonija polaganja cveća na grob Jakova Nenadovića,12. juna sa početkomu porti crkve u Brankovini gde će prisustvovati funkcioneri Ministarstva unutrašnjih poslova, predstavnici lokalne samouprave, Vojske i druge istaknute ličnosti iz kulturnog i javnog života.

U sklopu obeležavanje Dana policije biće organizovano i polaganje zakletve za policijske službenike ove Policijske uprave koji su primljeni u službu između dva praznika.

U okviru sportskih manifestacija održaće se turnir u malom fudbalu i takmičenje u streljaštvu, takmičenje u sportskom ribolovu aktivnih i penzionisanih radnika naše Policijske uprave.

Delegacija Policijske uprave Valjevo položiće i cveće na grobove poginulih pripadika policije koji su život izgubili izvršavajući svoje službene zadatke;

Centralna svečanost sa javnim prikazom osposobljenosti pripadnika Ministarstva, uz uručenje nagrada najboljim pripadnicima, priznanja zaslužnim organizacijama i pojedincima koji su posebno pomogli rad Ministarstva i drugim prigodnim kulturnim programom, održaće se u nastavnom centru “Makiš” u Beogradu, u nedelju 12. juna .

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…