raskrsnica-kisa.jpgNa našem području je u prvim mesecima ove godine došlo do povećanja broja nezgoda sa nastradalim licima i povećanja broja teže i lakše povređenih lica u odnosu na isti period prethodne godine.

U cilju poboljšanja stanja bezbednosti u saobraćaju, uz primenu radarskih uređaja, alkometara i vozila sa i bez obeležja policije, saobraćajni policajci preduzimaju niz aktivnosti na otkrivanju karakterističnih saobraćajnih prekršaja koji su uzročnici najtežih saobraćajnih nezgoda, kako u gradskim sredinama, tako i na magistralnim i regionalnim putevima na našem području.

Pripadnici saobraćajne policije će u narednom periodu radnim danima, a naročito vikendom vršiti pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju. U kontroli saobraćaja posebna pažnja će se obratiti na poštovanje propisa i sankcionisanje prekršaja koje čine dvotočkaši i pešaci, jer je sa poboljšanjem vremenskih prilika njihovo učešće u saobraćaju sve intenzivnije.

Apelujemo na sve kategorije učesnika da poštovanjem saobraćajnih propisa doprinesu ličnoj i opštoj bezbednosti u saobraćaju.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…