infakt__frame.jpgPrva u nizu tabli sa nazivom grada i porukom dobrodošlice na srpskom i engleskom jeziku, postavljena je na ulasku u Valjevo iz pravca Beorgada i večeras će zasijati punim sjajem, kao još jedan mali doprinos obeležavanju Dana grada.

U narednom periodu biće postavljene table i na ostalim najvažnijim putnim pravcima. Radove realizuje Direkcija za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva, u okviru svog plana i programa.

Na ovaj način se polako zaokružuje priča vezana za identifikaciju grada, ali i za ulepšavanje Valjeva. Do sada su sprovedeni komplikovani procesi izbora grba i zastave grada. Postavljen je gradski bilbord sa koga smo čestitali polazak u prvi razred valjevskim mališanima, 140 godina Valjevske gimnazija, 105 godina “Abraševića”, novogodišnje praznike, pozivali sugrađane da iskoriste mogućnost otpisa kamate, prijave imovinu i izmire poreze, najavljivali programe Tešnjarskih večeri i Dana grada…

Autobuska stajališta koja su bila ruglo grada, sada su osim osnovna funkcije da obeleže mesta na kojima staju autobusi i da zaštite građane od padavina, dobila i informativnu ulogu, jer na njima promovišemo gradske manifestacije i akcije. U centru grada su revitalizovani jarboli koji su decenijama bili napušteni i oronuli i sa njih se sada vijore gradska i zastava Srbije. Nakon otpočete rekonstrukcije glavne gradske ulice i Gradskog trga, uz sve ove prateće elemente, doprinećemo da se Valjevu polako vrati stari sjaj urbane sredine.
Iako smo sigurni da će i ovi naši napori biti omalovaženi od strane istih onih, koji su propustili priliku da bar deo toga urade u vremenima kada su to mogli, pozivamo da svako u svojoj oblasti doprinese napretku i dobrobiti Valjeva.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…