Markova stolica.jpgU petak 4. februara ističe rok za podnošenje predloga za dodelu Nagrade grada Valjeva za 2010. godinu. Predloge mogu dati građani, udruženja i institucije, a podnose se u pisanoj formi Komisiji za dodelu Nagrade grada Valjeva, preko Pisarnice Gradske uprave. Nagrada se može dodeliti pojedincu, grupi za zajedničko delo ili pravnom licu. Odluku o dobitnicima donosi Gradska skupština, na predlog Komisije.

S obzirom na to da Komisija nema mogućnost da predlaže kandidate, već samo razmatra ponuđene predloge, veoma je važno da građani i ustanove daju što više predloga.

Nagrada grada Valjeva dodeljuje se za najvrednije dostignuće u prethodnoj godini u oblastima: privreda, vaspitno-obrazovni rad, stvaralaštvo učenika i studenata, nauka, inovacije i pronalazaštvo, urbanizam, arhitektura i zaštita životne sredine, medicina i socijalna zaštita, umetnost, kultura i informisanje i sport. U svakoj oblasti dodeljuje se samo jedno priznanje, a može se uručiti i više specijalnih nagrada.

Detaljno obaveštenje o uslovima za dodelu Nagrade može se pročitati na zvaničnom sajtu grada Valjeva. Nagrada grada Valjeva tradicionalno se uručuje na svečanoj akademiji povodom Dana grada 20. marta.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…