izlozbe fotografija 1.jpgU toku je prikupljanje informacija s ciljem izrade jedinstvene evidencije građana koji su stekli status lica koja samostalno obavljaju umetničku ili drugu delatnost, u oblastu kulture u Valjevu.

Prijavu mogu podneti svi samostalni umetnici koji imaju prebivalište na teritoriji grada Valjeva koji stvaraju u nekoj od sledećih oblasti: istraživanje, zaštita i korišćenje kulturnog nasleđa, bibliotečko-informaciona delatnost, knjiga i književnost, muzika, likovne i primenjene umetnosti, vizuelne umetnosti i arhitektura, scensko stvaralaštvo i interpretacija, kinematografija i audio-vizuelno stvaralaštvo, umetnička fotografija, digitalno stvaralaštvo i multimediji, naučnoistraživačke i edukativne delatnosti u kulturi i ostala muzička, govorna, artistička i scenska izvođenja kulturnih programa i koji su stekli status lica koje samostalno obavlja umetničku ili drugu delatnost u kulturi shodno odredbama Zakona o kulturi.
Prijave se podnose Gradskoj upravi Valjevo – Odeljenju za društvene delatnosti, do 11. novembra 2010. godine, u kancelariju broj 84. Obrazac prijave u jedinstvenu evidenciju može se preuzeti na zvaničnom sajtu Grada Valjeva na adresi www.valjevo.org.rs ili u prostorijama Info centra u prizemlju zgrade Gradske uprave. Kontakt telefon 294 763.

Prikaži još ovjava iz Kultura

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Gudači osvojili brojne nagrade u Šapcu

Treći vikend marta 2023. je definitivno obeležen uspesima gudačkog odseka naše muzičke ško…