infakt__frame.jpgIzvor: Blic
Nakon porodičnog odmora u Antaliji koji je provela sa suprugom Danilom Ikodinovićem i ćerkicom Hanom, fatalna lepotica Nataša Bekvalac se vraća nastupima i pripremama za promociju novog albuma „Ne valjam“, koja će biti organizovana 25. septembra, na njen rođendan.

Nastupajućeg vikenda Nataša će pevati i u Crnoj Gori i u Srbiji. U petak, 27. avgusta, priliku da je čuju imaće svi koji posete manifestaciju „Petrovačka noć“, a odmah sutradan, 28. avgusta, Nataša će zajedno sa bendom nastupiti u Osečini na nacionalnoj izložbi „Dani šljiva“.

Osim Nataše, u Osečini će nastupiti i prelepa hrvatska pevačica Severina kojoj je Nataša, podsećamo, bila gost na beogradskom koncertu i njih dve su od tada postale dobre drugarice. Ovo će biti dobra prilika da učvrste prijateljstvo. Severina će otpevati stare hitove kao i numeru sa poslednjeg albuma „Zdravo, Marijo“ koji je snimila sa Bregovićem.

Inače, Nataša nastupa na „Danima šljiva“ zato što su posetioci proteklih manifestacija u anketi, na listi želja, istakli upravo ovu šarmantnu Novosađanku.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…