Tesnjar 1.jpgVečerašnjim programima počeće 24. Tešnjarske večeri, koje će svečano biti otvorene sutra. U 20 sati u bivšoj knjižari „Plato“ biće otvorena grupna izložba nagrađivanih fotografija članova Foto saveza Srbije, a paralelno i samostalna izložba Aleksandra Jovanovića, člana Foto kino kluba Valjevo, zvanično najboljeg foto kluba u Srbiji. Na otvaranju će govoriti Miroslav Jeremić, majstor umetničke fotografije. U muzičkom programu učestvuju učenici Muzičke škole iz Valjeva, Milena Marković (vokal) i Nikola Milutinović (gitara).

Pola časa kasnije, u još jednom novom prostoru koji nam otkrivaju ovogodišnje Tešnjarske večeri, u Knez Miloševoj 26, biće otovrena izložba ogledala, slika, akvarela i crteža Zorana Plavšića. U isto vremepočinje projekcijadugometražnog filma za decu „Magija Vinks“ u bašti Doma vojske.

Na Letnjoj pozornici u 21 sat je „Veče domaćeg roka“ – nastupaju Oaza bend, Foundation,Teatar bizar, Dolar i Invazija.

Prvo veče biće završeno u Zelenom kutku u Tešnjaru prezentacijom turističkih potencijala Valjeva mr Vladimira Krivošejeva, direktora Narodnog muzeja Valjevo. U ime udruženja „Valjevo za Vas“, čiji je predsednik, Krivošejev će se posebno osvrnuti na kulturni turizam.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…