etno.jpgNajstarije i najtrofejnije takmičenje auto sporta Srbije ove sezone u 43. izdanju biće održano narednog vikenda na stazama oko Valjeva i Beograda. Ceremonijalni start zakazan je za 18. jun u Beogradu i prvog dana karavan kreće u etapnu vožnju od Beograda do Valjeva, gde su na programu tri brzinska ispita: Lastra, Bukovi i Divčibare i sve to po tri puta. Cilj prvog dana ujedno i servis biće u Valjevu. Drugog dana u etapi preostala družina kreće iz Valjeva put Beograda, gde će voziti brzinske ispite na Avali, Košutnjaku i, za sada, se traži još jedan na potezu od Barajeva do Ralje. Sve to ide po tri puta i posle toga sledi ciljna rampa.

Poznati finski automobilski as Miko Hirvonen obišao je stazu za Reli Srbije, i na potezu Rajković – Divčibare, testiro automobil pred nastavk svetskog reli šampionata.
On se nada da će Svetski reli kao jedna od najizazovnijih disciplina privući puno posetilaca predstojećeg vikenda na Srpskom reliju i da će svi uživati u vožnji.

Srpski reli je trka koja se boduje za nacionalno prvenstvo Srbije i Bugarske, a deo je FIA istočnoevropskog regionalnog kupa.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…