Petnica bazen1.jpgSportsko-rekreativni centar Petnica spremno čeka predstojeću sezonu kupanja. U toku su poslednji pripremni radovi, pranje bazena, servisiranje pumpi i hlornih stanica, popravka betonskih staza, košenje zelenih površina.

Postavljeno je i 15 novih žardinjera, posađene nove ukrasne biljke, a uređeni su i sportski tereni za fudbal, odbojku, mini-golf, stoni tenis i košarku. Sledeće sedmice bazeni će biti napunjeni, kako bi sve bilo spremno za Vaterpolo turnir koji se održava od 21. do 23. maja. Ukoliko vremenski uslovi budu bili povoljni, sezona će ove godine početi ranije, odmah nakon završetka turnira u vaterpolu, u suprotnom zvanično otvaranje bazena za građanstvo predviđeno je u subotu 29. maja.

Cena karti u pretekle dve sezone nije menjana. U 2010. godini uvećana je minimalno u proseku 13 odsto. Gradonačelnik Valjeva Zoran Jakovljević dao je saglasnost na visinu cena usluga Sportsko rekreativnog centra. Tako celodnevna ulaznica košta 120 dinara, cena karte posle 15 časova iznosi 100 dinara. Cena dečije ulaznice (za mališane do 7 godina) nije menjana ni u ovoj godini i iznosi 60 dinara. Cena ulaznica za kolektivne posete takođe nije menjana i iznosi 80 dinara, dok je cena karte za noćno kupanje 200 dinara. Mesečna karta je 1200, a sezonska 2500 dinara. I ove godine Sportsko-rekreativni centar organizovaće škole za obuku neplivača za koju je potrebno izdvojiti 2500 dinara.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…