komoralogo.jpgU cilju promocije ekonomskih potencijala Srbije, izvoza srpske robe na inostrana tržišta i predstavljanja Srbije kao mesta za investicije, Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja u saradnji sa Ministarstvom spoljnih poslova delegiralo je ekonomske savetnike Republike Srbije u 28 gradova sveta. To su pre svega zemlje EU, zemlje CEFTE, SAD, Rusije, Kine, Japana, najznačajniji partneri Srbije. Tim povodom, Regionalna privredna komora Valjevo u saradnji sa Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja organizuje posetu ekonomskih savenika i razgovore sa privrednicima i predstavnicima lokalnih samouprava u sredu 5. maja u velikoj sali Gradske uprave Valjevo. Na sastanku je predviđena prezentacija potencijala regije i gradova, a potom i direktni – bilateralni kontakti sa ekonomskim savetnicima.
U najavi su ekonomski savetnici delegirani za: Hrvatsku, Rusiju i Belorusiju, Makedoniju, Tursku, Englesku – Škotsku – Irsku, Kanadu, Poljsku i Austriju.

Biće to prilika da se u direktnom susretu sa ekonomskim savetnicima upoznate sa budućim aktivnostima ekonomskih savetnika pri ambasadama i diplomatsko-konzularnim predstavništvima i uslugama kojie se mogu dobiti u cilju efikasnijeg uspostavljanja poslovnih kontakata sa stranim partnerima, da predstavite vaše proizvodne i izvozne potencijale i da učestvujete u pojedinačnim razgovorima sa ekonomskim savetnicima.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…