etno.jpgGradski odbor Partije veterana Srbije Valjevo demantovao je danas da ova partija ima bilo kakvu saradnju sa Asocijacijom vojnih veterana Valjeva, ali i da su iznenađeni zbog uvredljivih stavova iznetih o predsedniku Partije Veterana Srbije Željku Vasiljeviću i predsedniku Udruženja boraca rata 1990 do 1990 godine, Ljubomiru Bradiću. Predsednik GO Miro Radić ističe da se ova partija bori za pravaboraca, porodice poginulih i ratne vojne invalide i postavljaju pitanje zašto se izneti stavovi spuštaju na lični nivo.

Partija Vetrana ukazuje na činjenicu da AVV nudi ostvarenje prava borcima, među kojima je i zdravstveno koje nema utemeljenje u zakonu, te pozivju nadležne da reaguju na ove obmane.

Partija Veterana Srbije ima oko 80.000 članova, 93 gradske i opštinske organizacije, a u 20 gradova i opština inicijativni odbori čekaju izbore i konstituisanje gradskih i opštinskih organizacija, rekao je Radić i pozvao one koji vole Srbiju da pređu preko svih podela i sukoba da im se prisruže u borbi za prava onih koji su branili Srbiju.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…