kapacitet.jpgTreci set sastanaka tematskih radnih grupa po kljucnim oblastima u okviru radne grupe za izradu Strategije lokalnog ekonomskog razvoja koja je sastavni deo Strategije lokalnog održivog razvoja, održan je u protekla dva dana.

Clanovi radnih grupa nastavili su rad na odredivanju ciljeva svake od cetiri strateške oblasti ekonomskog razvoja-privrede, turizma, poljoprivrede i razvoja obnovljivih resursa i komunalne infrastrukture. Takode, fokus u radu po grupama bio je i na definisanju konkretnih projekata kroz popunjavanje projektnih formulara.

Grad Valjevo još jednom je pozvao sve one koji imaju višegodišnje planove, kao i projekte od javnog znacaja, da ih dostave Odseku za lokalni razvoj i privredu i tako omoguce implementiranje tih projekata u Strategiju lokalnog ekonomskog razvoja.

Inace, na predhodna dva seta sastanaka tematskih radnih grupa radilo se na SWOT analizi svakog strateškog cilja ekonomskog razvoja. Definisani su kljucni problemi, ali i snage svakog specificnog cilja. Na osnovu identifikovanih problema clanovi grupa radili su na definisanju projektnih ideja i konkretnih projekata koji ce rešavati probleme svake kljucne strateške oblasti ekonomskog razvoja. Tom prilikom predstavljeni su i projektni formulari koji bi trebalo da sadrže sve relevantne informacije o projektima.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…