infakt__frame.jpgČlanovi Gradskog veća na današnjoj sednici prihvatili su ugovor o konstituisanju službenosti koji će zaključiti grad Valjevo, skupština stanara stambene zgrade u Pantićevoj ulici 114-116 i privredno društvo „GATE” d.o.o Valjevo.

Razlog je priključenje stambenog objekta u Karađorđevoj na toplovodnu mrežu jer je ova zgrada do sada koristila u svojoj kotlarnici ugalj i bila jedna od najvećih zagađivača u centru grada. Da bi se ta kotlarnica ugasila, a stanari bili priključeni na toplovodnu mrežu, potrebno je da cevi prođu kroz dvorište zgrade u Pantićevoj 114-116. Investitor zgrade je privredno društvo „GATE”, koje je i ostalo vlasnik parcele, a stanari su vlasnici stambenih jedinica i zemljišta za redovnu upotrebu zgrade, pa je iz tih razloga bilo potrebno sklopiti ugovor sa obe strane, što je uslovilo i hitno održavanje sednice Gradskog veća.

Novo zasednje Skupštine grada zakazano je za 11. septembar, a na dnevnom redu je između ostalog predlog rebalansa budžeta za ovu godine, izmene i dopune programa poslovanja gradske Direkcije, Vidraka, odluka o kreditnom zaduživanju Vodovoda, itd..

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…