infakt__frame.jpgRegionalna privredna komora Valjevo, u saradnji sa organizacijom holandskog ministarstva spoljnih poslova za promociju izvoza iz zemalja u razvoju – CBI, organizovala je dvodnevni besplatan seminara na temu praktične primene različitih alata unutar preduzeća u cilju odgovora na finansijsku krizu.

Za razliku od većine predavanja, tribina i obuka koje su do sada sprovođene u Srbiji i koje se se bavile makroekonomskim trendovima vezanim za finansijsku krizu, ovaj seminar ima za cilj da kroz dvodnevni praktičan rad obuči učesnike kako da primenjuju određene alate na mikro nivou, unutar svog preduzeća.

Ciljevi obuke su: upoznavanje učesnika sa recesijom u Evropi, formulisanje alatki (“saveti i trikovi”) za rešavanje problema izazvanih krizom u svakodnevnom poslovanju na operacionalnom i taktičkom nivou i formulisanje budućeg planiranja za naredne 2 do 3 godine.
Seminar će biti održan na engleskom jeziku. Potencijalni učesnici su preduzeća uključena u međunarodnu trgovinu, konsultanti i zaposleni u komorskom sistemu.

Prikaži još ovjava iz Privreda

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…