infakt__frame.jpgPrema podacima kojima raspolaže OC AMSS, na području Srbije povoljne vremenske prilike omogućavaju da se saobraćaj u nižim predelima obavlja po suvim kolovozima. Saobraćaj je na važnijim putnim pravcima i izlazima iz većih gradskih sredina pojačanog inteziteta.
Putari skreću pažnju na veliki broj oštećenja, najčešće u vidu udarnih rupa i deformacija na kolovozima. Zbog toga se upozoravaju svi vozači da budu veoma oprezni i da voze brzinom koja će im omogućiti da preduzmu odgovarajuće mere kako bi izbegli oštećenja i deformacije na kolovozu, da poštuju saobraćajne propise i ograničenja na koja ih upozorava postavljena saobraćajna signalizacija.

Napokon je započeta i druga faza radova na prilaznoj saobraćajnici prema IS Petnica. Radovi na uređenju tog puta počeli su prošle jeseni, a kompletno asfaltiranja pravca od bazena od Istraživačke stanice biće završeno u narednih 10 dana. Ovi radovi, koje finansira JP „Putevi Srbije” vredni su 36 miliona dinara, a izvođač radova je Preduzeće za puteve „Valjevo”.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…