Divcibare Breza.jpgAdvokat Lazar V.Pisarević, punomoćnik vlasnika vikendica u vikend naselju Kamenica na Divčibarama, uputio je krajem novembra predsedniku gradske skupštine Goranu Lučiću, ali i
odbornicima dopis sa zahtevom da mu se kao jedinom pravnom zastupniku vlasnika vikendica ubuduće dostavljaju svi materijali kao i obaveštenja o radu radne grupe koja je obrazovana za rešavanje statusa objekata koji se uklanjaju u postupku privođenja zemljišta nameni utvrđenoj Planom regulacije za turistički centar Divčibare.

Ujedno, Pisarević je podneo i zahtev da se do donošenja Odluke Ustavnog suda Srbije o inicijativi za ocenu ustavnosti i zakonitosti Odluke o izradi Plana regulacije, br. IU-103/2008 od 02.06.2008.godine, ne preduzimaju nikakve pravne ili fizičke radnje na uklanjanju vikendica, kako na taj način ne bi ugrozili stečena prava vlasnika vikend objekata.

Kao punomoćnik vlasnika vikendica u vikend naselju „Kamenica”, Pisarević naglašava da je jedini ovlašćeni da zastupa interese vlasnika vikendica i insistira da se radna grupa za sve informacije obraća njemu kao punomoćniku, a nikako trećim licima koja se neovlašćeno prijavljuju kao zastupnici vlasnika vikendica.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…