komoralogo.jpgU periodu od 27-29 novembra, Regionalna privredna komora Valjevo, u saradnji sa Udruženjem preduzetnika iz Ljubovije, tradicionalno je nastupala na 7. Međunarodnom sajmu preduzetništva “Biznis Baza” u Beogradu. Kao deo nastupa Komore, svoje potencijale na ovom sajmu predstavile su i članice saveta za žensko preduzetništvo “Eva”. Osnovni cilj sajma bio je promocija preduzetničkog duha uz prikaz potencijala za jačanje preduzetničkih kapaciteta u Srbiji.
To, pored promocije proizviodnih i uslužnih programa preduzetnika i malih i srednjih preduzeća, podrazumeva i promociju izvora finansiranja poslovnih projekata kao i drugih oblika podrške.
Na sajmu je predstavljeno više od 300 izlagaca, pod sloganom Korak ka uspehu. Pomoć kod povećanja konkurentnosti MSPP, primena informacionih tehnologija, pretvaranje inovacija u gotov proizvod, ali i doprinos povećanju izvoza, sertifikaciji i standardizaciji, podsticanje razvoja omladinskog i ženskog preduzetništva, bile su zastupljene sajamske teme. Na sajmu je učestvovao i veći broj dobitnika start up kredita, kao i predstavnika raznih klastera iz svih delova Srbije, a prateći program činili su seminari, radionice, konsultantske usluge koje su posetiocima i izlagačima približili savremene metode poslovanja.

Prikaži još ovjava iz Privreda

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…